dilluns, 8 de juny del 2020

Activitats del 8 al 19 de juny

Us deixem la proposta d’activitats des del 8 fins al 19 de juny. Aquestes activitats són de caire lúdic i de realització online. No és necessari fer cap retorn d’aquestes activitats.
Esperem que us agradin!!



Castellà:
PALABRAS

English: 
Us deixo un videojoc que he preparat per vosaltres, haureu de fer memòria de cosetes que hem anat treballant aquest curs per arribar fins a l'últim nivell, podereu conseguir-ho? :)
VIDEOJOC

També us deixo altres jocs que podeu utilitzar per continuar jugant mentre repasseu
numbers with monsters
days of the week memory game
classroom vocabulary board game
toys memory game
transports memory game
animals games
clothes online game
  
Mates:
Jclic de numeració A la primera pàgina trieu les activitat R1 o R2 per repassar la numeració. 
coordenades

Medi: 
Us deixem dues activitats o jocs per repassar els conceptes treballats al llarg del curs. Podeu demanar ajuda al pare, la mare, els germans… Com a pista us podem dir que hi ha conceptes dels tres projectes (plantes i cicle de l'aigua; els invents i els transports; la prehistòria).  
Mots encreuats dels transports
"Pasapalabra" 

Valors:
Us proposem una activitat per treballar l'autoestima i coneixe'ns millor. Es tracta de fer una flor, dibuixada o amb manualitat. En el centre cada infant ha de posar el seu nom i a cada un dels pètals una qualitat seva. 
Aquesta mateixa activitat es pot fer d'una altra persona i després li podeu regalar. 

Música: Gaudeix practicant amb: 

Educació Física:
Per aquestes setmanes us passo un enllaç on trobareu uns reptes o challenges d'un minut. A veure quants sou capaços de superar, i quants punts feu en cada un d'ells. Podeu competir amb familiars vostres a veure qui en fa més, o companys de la classe, o amics. Adapteu les proves al vostre nivell, i amb el material que s'utilitza busqueu de similars en el cas de què no tingueu el que indica. Ànims i segur que passeu una bona estona intentant cada repte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada